Hoe werkt deze website?

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over 1) onze gratis vergelijkingsdienst, 2) bedrijfsvermeldingen en 3) rolluiken.

Offertes vergelijken

Vraag 1) Wat is het idee achter het opvragen en het vergelijken van offertes?
Het opvragen en vervolgens vergelijken van vrijblijvende offertes bij rolluikbedrijven helpt je bij het krijgen van een beter beeld van de markt wat betreft de prijzen van rolluiken. Door het aanbod te vergelijken en dan pas een keuze te maken zal de kans op een miskoop aanzienlijk kleiner zijn. Het vergelijken van offertes loont altijd!

Vraag 2) Hoe vraag ik offertes op bij rolluikbedrijven?
Je kunt gratis en vrijblijvend tot 5 offertes opvragen bij rolluikbedrijven door gebruik te maken van onze offerte service. Je zult in de meeste gevallen al snel een reactie van de betreffende specialisten ontvangen (vaak binnen 48 uur).

Vraag 3) Zit ik ergens aan vast na het aanvragen van offertes?
Nee, het opvragen van offertes bij verschillende rolluikbedrijven in jouw regio is geheel gratis en vrijblijvend.

Bedrijfsvermeldingen

Vraag 4) Hoe kan ik ook een vermelding op www.rolluikbedrijven.nl krijgen?
We hebben een poging gedaan om een meest complete lijst van rolluikbedrijven in Nederland samen te stellen. Het kan echter zijn dat jouw bedrijf (nog) niet vermeld staat op deze website. In dat geval kun je het beste je bedrijf aanmelden op deze pagina.

Vraag 5) Hoe kan ik mijn gegevens bewerken of verwijderen?
Het is niet mogelijk om in te loggen en je bedrijfsgegevens zelf te bewerken of te verwijderen. Voor wijzigingen of verwijdering kun je het beste dit formulier gebruiken.